Suomalainen hyvän palvelun yritys

Janwall Oy Ltd on 100 % suomalaisomistuksessa oleva työvoiman vuokraukseen erikoistunut yritys. Vuokraamme työvoimaa erilaisiin rakennusalan ja teollisuuden työtehtäviin mm. elementtiteollisuuteen ja rakennustyömaille.

Panostamme hyvään palveluun. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kunnia-asia.

Kuulumme Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani –ohjelmaan, tietomme löytyvät tilaajavastuu.fi -sivustolta.

Yrityksen toimintahistoria alkaa vuodesta 1993, nimellä Jonmeri Yachts Oy 1993–2008 ja nimellä Janwall Oy Ltd vuodesta 2008. Aiemmin päätoimialana oli laivanrakennus, jota täydensivät vaativat maapuolen kohteet. Olemme olleet mukana mm. Suomen kansallisteatterin saneeraustyössä ja Suomen tasavallan presidentin virka-asunnon, Mäntyniemen, rakentamisessa.

Tällä hetkellä tärkein toimialamme on työvoiman vuokraus.

Ammattilaiset laadun takeena
Ammattitaitoisen työvoiman löytäminen vaatii paljon kokemusta ja laajan yhteistyökumppaniverkoston. Kartoitamme tarkkaan työntekijän osaamistason, motivaation ja sitoutumisen. Monet työntekijät ovat olleet meillä erilaisissa tehtävissä useiden vuosien aikana, välillemme on syntynyt molemminpuolinen luottamus.

Pidämme jatkuvasti yhteyttä niin asiakkaaseen kuin työntekijöihinkin, haluamme olla omalta osaltamme kehittämässä toimivaa työyhteisöä.